Skip to main content

Test: VW Touran - Bedste familie og arbejdsbil?

14
0

Det kan ofte være svært at finde ud af hvilken bil den rigtige at anskaffe sig på et marked hvor er der så mange forskellige. Derfor har jeg har fundet nogle test af VW Touran, og det kombineret med vores egen test, og udtalelser fra sælger og bruger, vil vi give dig den ultimative guide, for hvorfor VW Touran, er den perfekte bil for dig.

VW Touran

VW Touran har været 15 år på markedet, med deres første generation som blev lanceret i år 2003. Touran har gennem tiden fungeret som det perfekte køretøj for større familier til arbejdere, som bruger den rummelige bil når de er på farten. Bilen har nemlig intet mindre end et bagagerum på helt op til 633 liter.

Hvordan kører den

BIlens kørsel er dejlig flydende, og når man tænker på at det teknisk set er en minibus, med dens store plads og 7 sæder, er køreegenskaberne mere end tilfredsstillende. Styringen i bilen er let og kontrollerbar, selvom man kører rundt i en bil af den størrelse.

Motoren lever samtidig også op til de høje standarder som bilen leverer, selvom bilen er af en større kaliber. Motoren er en 1.4L benzinmotor med turbolader, og leverer stadig sine 150 hk og man mangler ikke kræfter selvom man kører på motorvejen.

Pris

For en bil af denne kaliber, kan vi kun sige at prisen er helt igennem fornuftig, den mindste udgave med 1.2 TSI og standardudstyr ligger på ca. 286.000kr. og hvis man vil have flere kræfter og udstyr og er villig til at betale det ekstra får man 1.4 TSI motoren og den store udstyrspakke ligger prisen på omkring 350.000kr.

Citat fra håndværker

Vi har snakket med en håndværker som bruger VW Touran som arbejdsbil, og han siger følgende.

“Det er en super god og fed bil, og når man som maler ligger og kører nogle lange ture engang imellem, er det vigtigt at have en bil med massere af plads, og rigtig god komfort, og det må man sige at VW Touran har”

Citat fra Volkswagen Danmark

VI har også snakket med en sælger, og spurgt hvorfor han mener at VW Touran, er den rigtige bil

“Jeg har selv lige bestilt en Volkswagen Touran, da det er en rummelig og fleksibel bil, der giver mig mulighed for at kører 4-5 fodbolddrenge til træning, og senere hente min datters cykel ved skolen uden problemer. Alt dette er uden at give afkald på komfort og er pakket ind i et stilrent design”

  • Thomas Hjortshøj, Kommunikationsmedarbejder Volkswagen danmark

Konklusion

Vi ved godt at en sælger som udgangspunkt altid skal tale positivt om deres produkt, så derfor lægger vi lidt mere vægt på den information vi har indsamlet fra de andre steder. Vi kan konkludere at VW’s Touran, er en rigtig fornuftig bil, og med det yderst store bagagerum, er det en perfekt bil til familie eller arbejde.

Prisen på denne gør den kun endnu mere kampdygtig, når man kigger på biler i samme klasse som fx Renault grand scenic og Citroën Grand C4 Picasso. Her mener vi at VW Touran med de køreegenskaber og plads den har vinder over de 2 konkurrenter.


På baggrund af de test jeg har læst og de brugere jeg har snakket med omkring bilen, kan jeg ikke sætte noget på hvad der kunne være bedre i en bil i den klasse. Derfor giver jeg VW Touran en gennemsnitlig score på 9/10

Tags

Niclas