Skip to main content

Slut med rod i regnskabet

25
0

Er du selvstændig? Så kender du sikkert alt til den ofte kedelige del af arbejdet – nemlig økonomien. Fakturaer, kvitteringer, bogføring, moms, bilag og regninger. Det er sjældent lige netop de ord, der bringer smilet frem, når man taler om glæden ved at være selvstændig. Der findes heldigvis en løsning, så regnskabet ikke behøver at føles som en tung og kedelig opgave, der sjovt nok altid presser sig på, når der er mindst tid til det.

Vil du bruge mindre tid på regnskab og mere tid på din virksomhed? Så kan billy.dk meget vel være det helt rigtige for dig. Billy er et online regnskabsprogram, der er designet, så du nemt kan tage din bogføring med på farten. I Billy gør de regnskab og bogføring nemt for alle – også dem, der ikke har en baggrund som revisor eller bogholder. Med få klik kan du nemt sende fakturaer, scanne kvitteringer og afregne moms. Med andre ord så har du altid et godt overblik over økonomien i virksomheden. Programmet gør livet lettere for dig som selvstændig, så du kan bruge tiden på det, du i virkeligheden brænder for.

Bogføring på farten

Kræver dit arbejde at du er på farten hele dagen, så er det en fordel at du med Billys mobil-app kan tage økonomien med dig. Når du har regnskabet på din mobil eller tablet, kan du samtidig tjekke op og holde overblik i løbet af dagen. Appen er gratis og kan downloades til iPhone og Android, det eneste det kræver er, at du har en Billy-bruger at logge ind med.

Med Billys mobil-app slipper du for krøllede kvitteringer, irriterende Excel-ark og det uoverskuelige momsregnskab. Du kan eksempelvis nemt tage et billede af dine kvitteringer og bogføre dem eller blot uploade dem til dit regnskab på appen. På samme måde kan du løbende oprette fakturakladder og tilføre opgaver og produkter til dem, imens du er på farten. Send fakturaen når du har afsluttet opgaven og registrer betalingen, når du har modtaget den. Så bliver det ikke meget nemmere at holde orden i regnskabet. Læs meget mere om en regnskabs app her.

For at bogføringen på farten kan blive en realitet, må du ud og erhverve dig det nødvendige grej. Hvis ikke du er komfortabel med at have regnskabet på din smartphone, kan en tablet være et godt alternativ. Den er nemmere at håndtere end en computer, når du eksempelvis er i bilen, på en byggeplads eller et andet sted i løbet af dagen. På www.rentefri.dk finder du et stort udvalg af smartphones, tablets og meget mere. Så her skulle det være muligt at finde den løsning, der passer til dig og dit regnskab.   

Tags

David