Skip to main content

Kom afsted uden forfrysninger

19
0

Især i disse kolde tider vi går i møde, er det rart ikke at befinde sig på gåben på vej til skole, til arbejde eller til det lokale supermarked. Man vil optimalt set gå efter at tilbringe mindst mulig tid ude i kulden, og derfor kan det være træls at befinde sig på gåben. Mange ville tænke, at det bedste transportmiddel derfor er bilen, men bilen kan være ekstrem omkostningstung. For mange er cyklen et alternativ, men hvis man ikke er den stærkeste cykelrytter, eller man gerne vil hurtigere frem uden at være drivvåd af sved, er knallerten et godt alternativ. Med en knallert kommer du hurtigt til dit bestemmelsessted, og så er den ikke så omkostningstung som en bil er. En knallert er langt billigere i indkøb, vedligeholdelsen er ligeledes billigere, endvidere kører de fleste scootere også længere på literen.  
 

Når du endelig har udvalgt dig den rette scootermodel til dine behov, er det altid rart at vide, hvor man kan købe reservedele, eller andet udstyr til sit nyindkøb. Hos www.kgi.dk findes Danmarks største udvalg i netop reservedele og andet udstyr. Virksomheden har over 25.000 varenumre på deres lager i Esbjerg, og har dele til de fleste store mærker.  

Det feminine alternativ til en knallert

 

Lad os være ærligt, en knallert henvender sig primært til drengen eller manden der elsker en smule fart i deres hverdag. En knallert er ikke særlig feminin med dens brølende motor, benzinlugt og rå udseende. Til kæresten vil det bedste alternativ til en bil eller cykel være en elcykel. Elcykler har vundet stort indpas ved en lang række kvindelige cyklister den seneste tid, og det er der en god grund til. Med en elcykel bevarer man nemlig den kvindelige elegance i en kvinde cykel, samtidig med at man er fri for at kæmpe i pedalerne imens svedperlerne løber ned i øjnene. En yderligere bonus er, at man med en elcykel også skåner miljøet, hvis man vælger de fossile brændsler fra, i form af benzin eller diesel.

 

 

Man har sikkert før leget med idéen om at spare sig selv nogle kræfter ved at anskaffe sig en elcykel, men er gået væk fra tanken igen, fordi man tror den er dyr. Dette er dog ikke sandt, da man kan få elcykler for næsten det samme som en almindelig cykel koster. Priserne starter på nogle sider fra helt ned til 8.000 kr. Har du fået mod på at prøve en elcykel, så find en elcykel her.

 

Forsikring af ens knallert og elcykel

 

Det er vigtigt at være klar over, hvordan ens forsikring dækker, hvis du skulle blive udsat for tyveri. Når du køber en knallert, er det lovpligtigt at have en knallertforsikring med ansvarsdækning, derudover kan man så tilkøbe en kaskoforsikring der dækker ved tyveri. Det er dog påkrævet at knallerten har været forsvarlig låst inden. I forhold til elcyklen, går de som regel ind under ens indboforsikring så længe den ikke overstiger en værdi på 20.000 kr. Det er dog værd at tjekke op på, inden man stiller den et udsat sted.

 

Tags

David