Skip to main content

Husk kameraet til ferien

4
0

Der er ikke noget så skønt, som gode ferieminder. Minderne holder dog langt længere, hvis de er foreviget af flotte billeder.  Et billede siger mere end 1000 ord, hvilket bestemt også er tilfældet med ferieminder.

Selvom vi tænker, at vi aldrig glemmer de gode minder, så fader de stille ud med tiden, det viser vores erfaring os desværre.

Når du skal på ferie, så tænk lidt over hvilken ferie det er og hvilket kamera du har brug for. Der er nemlig meget forskel på ferier, og især aktive ferier stiller store krav til kameraet.

Der er dog også på aktive ferier at man ofte tager de bedste billeder, da der hele tiden sker noget og man kan tage billeder af særlige aktiviteter og stemninger. I modsætning til en daseferie ved poolen, der bliver billederne hurtigt kedelige.

For at fange de gode action billeder har du brug for et kamera, som først og fremmest er robust nok til at have med i naturen. Det skal helst være vandtæt og have en form for stødsikring. De bedste kameraer til dette formål er klart actionkameraer.

De har nemlig den nødvendige robusthed, så du ikke hele tiden skal tænke på om kameraet nu går i stykker. De er også specielt lavet til at tage billeder af personer i bevægelser, så man undgår uskarpe billeder.

Et godt sted at købe denne type kameraer er hos Expert. Du kan se hele udvalget ved at klikke her. Der er mange gode modeller, så det er bare med at lade sig inspirere. Samtidig er priserne på alle typer kameraer faldet markant de seneste år, så det skal ikke være prisen, der hindrer dig i at forevige dine bedste ferieminder med familien.

 

Hold din vinterferie i Danmark

 

Flere og flere vælger at holde deres vinterferie i Danmark, da det er både nemt, praktisk og der er fantastiske oplevelser i Danmark. Så hvorfor skal man rejse langt væk, når man kan få en dejlig ferie i Danmark.

Vi danskere er blevet vænnet til vores egne kvaliteter, så når vi tager til udlandet kan vi godt savne vores egen lækre mad, vores velfungerende samfund og gode boliger. Måske er vi begyndt at blive magelige, ellers også er vi begyndt at sætte mere pris på vores hjemlige kvaliteter.

Man hører i hvert fald flere og flere gange, at folk brokker sig over standarden af maden på ferien i udlandet, eller at sengene var i en yderst dårlig kvalitet.

Dette skal ikke forstås negativt, det har snarere at gøre med, at vi i Danmark har skabt et af verdens bedste samfund. Det er derfor naturligt nok svært at hamle op med Danmark, hvorfor nogle bliver skuffet på deres rejse til udlandet.

Samtidig er udlændinge for alvor begyndt at tage til Danmark på ferie, hvorfor år 2017 var det bedste år for dansk turisme nogensinde.

Dette har også bevirket, at der er kommet utroligt mange spændende oplevelser og tilbud til turister i Danmark. Dette kan vi danskere ligeså godt nyde godt af, hvilket igen får flere danskere til at holde ferie herhjemme.

En af de største udbydere af ferieophold i Danmark er Landal. Se alle mulighederne via linket herefter. Du kan holde vinterferie her.

Husk dog det gode kamera, som beskrevet tidligere i artiklen. I Danmark er temaet nemlig ofte aktiv ferie og naturoplevelser i den spændende og til tider barske danske natur.

Gør samtidig dig selv den tjeneste at tage backup af dine feriebilleder, da de er uerstattelige. Teknik går af og til i stykker, samt der er risiko for at miste billederne ved f.eks. indbrud eller brand.

Tags

David