Skip to main content

Et værdigt modsvar fra Samsung

6
0

Samsung Galaxy S9 og S9+ er kommet på hylderne. De nye telefoner i Galaxy serien er proppet med lækre detaljer.

Så er der godt nyt til alle dem, der har ventet på Samsungs modsvar til iPhone X. Samsung Galaxy S9 og Samsung Galaxy S9+ er endelige kommet i butikkerne.  De kan købes, bestilles og hentes allerede fra i dag. Det er derfor også muligt at få tjekket, om virkeligheden er ligeså så lovende, som alle rygterne har givet udtryk for. I de næste par afsnit skal vi se på nogle af de ting, som de nyeste skud på stammen i Galaxy serien bringer på banen.

Galaxy S9 og S9+ - fyldt med nye funktioner
Nu om dage skal vores telefoner helst kunne fungere både som arbejdstelefoner, underholdningsremedier og som en styrepind til at holde give os struktur i privatlivet. Vi forventer rigtig meget af vores telefoner. Det er skaberne af de nye Samsung Galaxy S9 og Samsung Galaxy S9+ telefoner klar over. Derfor har de blandt andet tilføjet muligheden for at have to sim-kort i telefonerne. Mere specifikt har telefonen Dual-Sim, så man kan skifte telefon uden rent faktisk at gøre det. Det ene sim-kort kan fungere som arbejdsmobilen og det andet som privatmobilen.

Det er også slut med at bekymre sig om, hvorvidt det begynder at regne eller om byggepladsen er for støvet til at man kan hive mobilen frem. De nye Samsung telefoner er nemlig mere eller mindre immune over for støv og vand. For det ikke skal være løgn kan telefonerne befinde sig på halvanden meters vand i 30 minutter uden at tage skade. Der skal meget regn til at genskabe det scenarie.

Med den nye Samsung Galaxy S9 og S9+ bliver det også nemmere at komme ud ad døren. Det er slut med at vente på at batteriet på telefonen bliver færdigt med at lade op. De nye telefoner er nemlig udstyret med et 3000 mAh batteri. Det betyder, at det oplader hurtigere end de normale batterier. En ekstra detalje, som også er værd at tage med i listen over fede funktioner, er batteriet evne til at oplade trådløst. Det er en teknologi, som ikke helt er på et sted, hvor det virkelig batter, men det er bare en fed følelse at ligge sin telefon på natbordet eller spisebordet for den sags skyld, og når man så samler den op igen er den på mirakuløst vis ladet op uden brug af ledninger eller deslige.

Opkobling til ekstra gear
Samsung Galaxy S9 og S9+ er designet til at kunne kobles til noget veludviklet ekstra udstyr. DeX-station hedder det helt præcist. DeX-stationen kan være med give dig en helt anderledes oplevelse af telefonen. Når din smartphone er koblet op til DeX-stationen minder den mere om en computer end en mobiltelefon. Der er mulighed for at koble DeX-stationen til mus, tastatur og skærm. På den måde for man en docking station, som kan det samme som de fleste computere. Du kan derfor roligt lade den bærbare computer bliver hjemme.

En af grundene til at det rent faktisk kan fungere mere eller mindre som en rigtig computer, er den processor som er installeret i de nye Samsung telefoner. Den nye telefon er udstyret med en OCTA-CORE 2.7GHz + 1.95 Ghz. Det giver telefonen 4 GB RAM at rykke rundt med. Det er altså en kraftigt lille fætter, når den først kommer op i omdrejninger.

Der er mange flere funktioner, som man kan tage fat på for at beskrive den nye Samsung Galaxy S9 og S9+. Alt i alt kan man sige, at Samsung er kommet godt i land med deres nye flagskib. Det tegner rigtig fint for fremtiden.

Tags

David