Skip to main content

5 idéer til efterårets garderobe

1
0

Går du også med spørgsmålet om hvilket tøj man skal gå i til efteråret? I så fald kan du læse med i denne artikel hvor vi vil gennemgå nogle forskellige emner.

Når vi skal tænke Efterårets mode, så tænk ‘ noget på hjertet* - klæd dig på for din egen skyld, skab dit eget ”I look good- I feel good

Bliv din egen stylist. brug en dag på at sammensætte forskellige outfits fra din garderobe. Find frem til hvad du gerne vi tilføje for at være op to date til efterårets look, tag billeder af dine kombinationer der skal være din basis, således er det nemt at shoppe klogt og ikke for meget impuls. For så ved du altid, at det du køber skal passe til min. 3 ting, du allerede har I klædeskabet. Invester I lækre detaljer som hurtigt får dit look til at være personligt.

Her er 5 ideer til at opdatere din look, så du kommer til at se mega skarp ud.

1: kulør på prik og tern

prik, tern, prik, tern… de finurlige og fine prikker og tern gør alting lidt sjovere, så gør efteråret spændende med mange flotte kombinationer.
Hvis du er en model small, så fremhæv figuren med en prikket eller ternet slå om kjole eller bluser med bindebånd. De passer perfekt hvis du gerne vil fremhæve eller skjule, da de flytter fokus. er din figur lidt mere rund, så vælg ternene som et cool jakkesæt, med en statement T-shirt indenunder. på den måde skaber du et edgy look, der samtidig bevarer feminiteten. Er du ikke så høj, buttet og flotte kvindelige former, så snyd dig selv lidt længere end du er, ved at vælge store prikker foroven og mindre tern på forneden. Men husk at farve koordinerer det, for ellers bliver der for meget larm.

2: den lækre overgangsjakke

Suk suk, selvom vi har elsket denne skønne sommer, så skal vi skal stille og roligt til at finde overgangsjakken frem. Der hersker ingen regler om den skal være kort, mellem, lang, sort, hvid, eller farverig, så gå enten efter en jakke i blide toner, hvis dit look under er mere mønstret eller farverigt, eller vælg den farverige med et flot silke tørklæde til,  hvis du er mere minimalistisk og tone i tone under.. men gå efter en jakke der mikser mønstre og materialer.

3: ærmer der larmer

Vi skal både have kjoler og nederdele på dette efterår. Og de må gerne være den lange model til enten under knæet eller hel lang. Men uanset om vi vælger kjolen eller nederdelen skal der vælges store, flotte ærmer til. Enten skal skjorten have trompet ærmer eller afsluttes med vifter ærmer, hængeærmer eller pufærmer, så de bliver dominerende og larmer lidt. Ser skønt ud på en kjole, der er bruges på job med de fedeste sneakers til. Vær ikke bange for at vælge farverige kjoler og nederdele til der også har flotte detaljer, og mønstre, tern eller prikker på.

4: voluminøse striktrøjer

Selvom der står efterår i kalenderen, tuner vi allerede overbevisende ind på de bløde lækre striktrøjer. De skal være voluminøse, lidt grove, detaljeret og skabe kontrast til det feminine i nederdelene, kjolerne, den udødelige denim. Nøgleord i dit valg af strik er kontrast. Der er dømt –tag-selv-bord- når det handler om at bryde looket med alt fra din kærestes striktrøje, til raffineret metaller eller den bløde pastelfarvet kabelstrikket af mormor.

5: de gyldne toner og farverig udstråling
Mocca, beige, camel, rust, chokolade, mos, cognac og ler. Mother Nature... det er både sikker og kendt, men også her du kan score extra point på dit look, når du vælger en’ af dem og skiller dig ud fra mængden i sæsonens ellers kraftige farvebegejstring. De har også noget eksklusivt og checket reflekterende over sig, midt i en tid hvor vi har fokus på naturen, klimaforandringer, og bæredygtighed.
Der skal samtidig skrues op for farve paletten, ikke mere sommer pastel, men all in på LIFE IN COLOUR!
De dominerende stærke farve, der fremstår klare, næsten techno agtig skal i brug. Vi snakker brightred, pink, græsgrønt, orange, gul, karry, blå- gi’ den max gas. Men husk at masser af farve også kræver mere rouge på kinderne. Pas på det ikke bliver for poppet eller damet, hvis du kun vælger farverne på sko, tasker, tørklæder, men skab modspil med en enkel del i en dominerende farve, til dit basistøj, så farven bliver det skabende friske, sprøde og skarpe look.

Blev du inspireret af denne artikel, men ikke føler du har råd ovenpå sommerferien? Så find nemt et lån her.

Tags

David